Verre single reizen - Zoek & boek je verre single vakantie

Wie echt helemaal gek is op reizen, maakt vaak het liefste heel verre reizen naar tropische oorden en mysterieuze bestemmingen. Andere continenten en plekken met enorme cultuurverschillen staan zeker op de planning en ook de plekjes die gekend staan als de mooiste op aarde mogen niet ontbreken. Maar zoiets doe je natuurlijk liever niet alleen. Eerst en vooral omdat verre reizen met zich meebrengen dat je meestal ook heel lang onderweg bent, anderzijds omdat het in zo’n vreemde omgeving altijd fijn is om een bekend gezicht te zien. Ben je single, maar heb je toch een serieuze reismicrobe te pakken, dan zijn verre reizen in groep je op het lijf geschreven.

Kies je continent

In de eerste plaats moet je natuurlijk beslissen waar de reis naartoe mag gaan. Het aanbod verre reizen voor singles is behoorlijk uitgebreid en wie nog geen idee heeft van een bestemming ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Er zijn vast continenten die je meer aanspreken dan anderen. Heb je Amerika al ontdekt of hou je meer van de Aziatische cultuur en wat met Afrika? Eens je weet waar je naartoe wilt, kun je een type vakantie bepalen. Want ook bij verre reizen is er de keuze tussen een actieve vakantie, een rondreis, een strandvakantie of een avontuurlijke reis. Hoe gerichter je kiest, hoe groter dat zowel de reis zelf als het gezelschap helemaal bij je passen en je een fantastische vakantie tegemoet gaat.

Bekijk ook: alle single zonvakanties

Verre reizen, lange reizen?

Verre reizen duren meestal iets langer dan tripjes in eigen land of een van de buurlanden. Ergens is dat wel logisch, want wanneer je meer dan een dag moet reizen om ergens te geraken, wil je natuurlijk voldoende tijd hebben om ter plaatse alles te ontdekken. Toch zijn er ook kortere city trips naar bijvoorbeeld New York te vinden. Hoe lang je dus wilt reizen, hangt vooral van je eigen smaak af en de tijd die je kunt vrijmaken. Heb je een reis voor ogen in een land dat heel veel cultuur, uitdagingen of natuur te bieden heeft, dan doe je er wel goed aan om voldoende tijd te rekenen. Niemand vindt het fijn om naar huis te gaan met het gevoel dingen gemist te hebben door tijdgebrek.

Bekijk ook: alle single wintersport vakanties

Het juiste gezelschap

Wanneer je ver van huis op reis gaat, is het juiste gezelschap van het grootste belang. Zeker in onherbergzame gebieden of landen waarvan je de taal niet machtig bent. Bij de verre reizen voor singles kun je rekenen op een prima begeleiding en fijne gelijkgestemde reisgenoten. Aan het einde van de vakantie heb je er gegarandeerd enkele vrienden bij. Misschien kunnen jullie al nadenken over de volgende verre reis die jullie willen delen?

Er zijn 0 single reizen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2022 — single-reizen.be — development by Harris Software