Single outdoorreizen

 

Ben je iemand die altijd druk in de weer is en meer tijd op kantoor doorbrengt dan je eigenlijk zou willen? Vind je zelden de ruimte om eens heerlijk te ontspannen of naar buiten te gaan, hoewel je toch gek bent op avontuur en natuur? Dan wordt het hoog tijd om jezelf eens te verwennen en een echte outdoorvakantie in te plannen. Als je bovendien ook nog eens single bent zijn er een waaier aan mogelijke reizen die speciaal voor jou georganiseerd worden. Zo ben je verzekerd van leuke activiteiten, een knappe omgeving, unieke ervaringen en fijn gezelschap. Van bergklimmen in Frankrijk tot een safari in Kenia kun je kiezen tussen tal van boeiende en unieke outdoorvakanties waar thuisblijvers zonder twijfel jaloers op zullen zijn.

Een vakantie met wildwater

Voor de waterratten onder ons zijn de outdoorvakanties in wildwater een absolute must. Met de kano of kajak rivieren trotseren om ’s avonds moe, maar voldaan, aan te meren bij de campingplaats of het hotel is een droom die waarheid wordt. Je hoeft er niet sterk of stoer voor te zijn, maar kunnen zwemmen is wel essentieel. Dit type vakantie vraagt enige fysieke inspanning van je hoewel er ook ruimte ingebouwd wordt voor momenten van rust of een excursie naar een bezienswaardigheid. Afhankelijk van je ervaring en conditie kun je opteren voor lange of korte tochten en de intensiteit waarmee er door het water gevaren wordt. Zo weet je zeker dat het een reis wordt die perfect bij je past.

Bekijk ook: alle single avontuurlijke reizen

Ontdek de wilde natuur

Altijd gedroomd van een echte safari, een 4x4 tocht door de woestijn of de verovering van een woest berglandschap? Ook in dat geval zijn er outdoorvakanties voor singles die je niet aan je neus voorbij mag laten gaan. Durf jezelf in onherbergzame oorden te begeven en leer wilde dieren in hun natuurlijke omgeving kennen. Laat je imponeren door de weidsheid van de woestijn of de dichtheid van de regenwouden. En leer een nieuwe, leuke mensen kennen terwijl je hiermee bezig bent. Mensen die ook gekozen hebben voor een avontuurlijke vakantie en die dus alvast op één lijn met je zitten wat dat betreft.

Bekijk ook: alle single groepsreizen

Outdoorvakanties met kids

Een outdoorvakantie hoeft niet altijd avontuurlijk of spannend te zijn. Ook een leuke camping aan de kust waar je met je kids terecht kan, past feilloos binnen het plaatje. Ben je een single met kinderen en wil je de frisse buitenlucht combineren met warme gezelligheid dan is een groepsvakantie op een leuke camping vast iets voor jullie. De kinderen kunnen samen de camping verkennen terwijl jij nieuwe vrienden maakt. Want geef toe, ’s avonds is het altijd fijn om wat volwassen gezelschap te hebben waar je een babbel mee kunt slaan.

 

Er zijn 8 single reizen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software