Top 5 bestemmingen voor single vakanties

Single reizen combineert de ervaring van een geweldige vakantie met de mogelijkheid om andere leuke singles te ontmoeten. Het is daarom ook niet raar dat steeds meer singles ervoor kiezen een dergelijke reis te maken. De volgende vijf bestemmingen zijn absolute toppers als het gaat om single vakanties.

1. Single vakantie Australië

De absolutie topbestemming voor single vakantie is Australië. Dit uitgestrekte en veelzijdige land leent zich perfect voor een avontuurlijke rondreis. Naast prachtige steden als Sydney en Perth heeft Australië een adembenemende natuur.

2. Single vakanties Curaçao

Nummer 2 op de lijst met beste bestemmingen voor single vakanties is Curaçao. Curaçao kent vele culturele feesten waar veel mensen elkaar ontmoeten. Daarnaast hangt er een gemoedelijke en ongedwongen sfeer en kun je genieten van zon, zee en strand!

3. Single reizen Costa Rica

Op nummer 3 staat het nog redelijk onbekende Costa Rica. Dit land wint de laatste jaren enorm aan populariteit, vooral onder jongere singles. De tochten door het schitterende regenwoud van Costa Rica zijn de belangrijkste reden waarom deze reis zo populair is.

4. Single vakantie Italië

Nummer 4 wordt bezet door Italië. Steden al Milaan en Venetië ademen romantiek en veel singles zien dit als de ideale plaatsen om andere leuke single te leren kennen. Ook de korte afstand tot Nederland maakt Italië een populaire bestemming voor single vakanties.

5. Single Rondreis Europa

De laatste erg populaire bestemming voor een single vakantie is het continent Europa. De afstanden tussen landen in Europa zijn relatief klein. Daarom kiezen voor singles ervoor een rondreis door Europa te maken. Dit kan prima per trein en is relatief goedkoop.

De keuze in bestemmingen voor single vakanties is tegenwoordig erg breed. Doordat reisorganisaties steeds meer ervaring krijgen in het organiseren van single reizen worden de reizen elk jaar verbeterd. Voor elke budget, leeftijdscategorie en bestemming is er wel een leuke reis te vinden. Lees hier meer over het artikel over de verschillende reisaanbieders van single reizen in België.

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software