Single reis van het jaar

Single reizen wint de laatste tijd snel terrein op de traditionele groepsreizen. Een van de belangrijkste oorzaken hiervan is dat veel mensen met positieve verhalen over een van deze reizen terugkeren. Bij Explorado ben je aan het juiste adres voor het boeken van jouw single reis. Reizen voor singles wordt bij Sawadee een onvergetelijke ervaring door de evenwichtig samengestelde reizen en afwisselende reisprogramma’s. Wederom was de strijd voor het kiezen van de single reis van het jaar 2018 weer even spannend als de jaren ervoor. Het was nipt, maar de keuze is gemaakt........

Single reis Guatamala is single reis van het jaar

De single reis van dit jaar is een onvergetelijke ontdekkingsreis door het prachtige Guatemala. Deze actieve vakantie is dé mogelijkheid om de natuur van dit prachtige land te ontdekken. Naast de nodige dosis natuur en avontuur maak je ook kennis met de historie van Guatemala en de Mayacultuur. Een ervaren Nederlandstalige gids zal de gehele reis begeleiden. Deze gids weet alle mooie en bijzondere plekken in het land te vinden.

Vulkanen, Maya's en leuke singles

Guatemala is een land gelegen in Centraal Amerika met ongeveer 14 miljoen inwoners. Het landschap van Guatemala is zeer uiteenlopend. Sommige bergtoppen zijn meer dan 4000 meter hoog. Het zuiden van het land is echter relatief vlak. Guatemala kent twee seizoenen, een nat en een droog seizoen. Door de grote hoogteverschillen in het land kunnen weersomstandigheden echter erg verschillen per plaats. Vele honderden jaren land was het land de kern van de Mayacultuur. Hier zijn dan ook nog veel restanten van te vinden. De Maya’s waren de oorspronkelijke bewoners van Guatamala en de beschaving dateert van 4000 tot 6000 jaar geleden. Van de huidige bevolking van Guatamela stamt ongever de helft nog van de dit inheemse Maya volk. De hoofdstad van Guatemala is Guatemala-Stad. De meest gesproken taal in het land is Spaans maar er worden ook veel dialecten gesproken in bepaalde regio’s. Sommige dialecten zijn zeer oud en worden maar door enkel honderden mensen gesproken.

Tijdens de 20-dagen durende reis worden vele hoogtepunten die het land Guatemala te bieden heeft bezocht. Ook zullen er meerdere tochten worden gehouden die soms enkele dagen duren en diep de natuur van het land in lopen. Deze tochten leiden langs de mooiste vulkanen en bergketens van Guatemala. Ook de oeroude Maya-ruines staan op het programma. Tijdens dit indrukwekkende bezoek wordt er meer verteld over de rijke cultuur en geschiedenis van het land. Naast wandeltochten zul je ook een tocht door de natuur maken per kajak.

Deze single reis van het jaar is speciaal gericht op mensen tussen de 18 en 33 jaar. Tijdens de reis wordt overnacht in diverse soorten accommodaties. Sommige nachten zul je kamperen, andere nachten breng je door in een hotel of hostel. Tijdens deze single reis zul je niet baden in luxe maar avontuur zal er zeker genoeg zijn! Deze reis vergt dan ook de nodige conditie en doorzettingsvermogen.

Gevarieerd, avontuurlijk en toegankelijk

De reden waarom deze reis is uitgeroepen tot single reis van het jaar is de veelzijdigheid van deze reis. Naast prachtige wandeltochten en een kennismaking met de Guatemalaanse cultuur is er ook tijd voor ontspanning bij een bezoek aan de warmwaterbronnen. Daarnaast wordt er overnacht in de meest uiteenlopende accommodaties. Deze single reis van het jaar door het mystieke en onbekende Guatemala kan het best omschreven worden als uniek en onvergetelijk!

Lees meer op de website van Sawadee!

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software