Match tijdens een single reis? Zo ga je verder!

Ben jij op single reis geweest en was het een succes? Heb je een leuk iemand ontmoet en vraag je je nu af hoe je verder kunt verkennen of het ook écht een match is, of was het toch een bevlieging? Dan kun je misschien nog wel wat goede tips gebruiken om te kijken waar jullie staan. Benieuwd welke stappen je kunt nemen na een singlereis om te kijken waar jullie staan? Lees snel verder. 

Even helemaal weg 

Jullie hebben elkaar natuurlijk leren kennen op een moment dat je even helemaal los was van alles en iedereen. Het is dan ook aan te raden deze zelfde setting door te trekken. Je hoeft niet direct samen een nieuwe tropische bestemming te bezoeken, je kan gewoon een bestemming dichter bij huis uitkiezen. Denk aan een weekendje weg in één van de leuke vakantieparken die Nederland rijk is. Samen even een paar dagen weg en elkaar echt beter leren kennen zonder dat je afgeleid wordt door de waan van de dag. Wandelen, uitslapen en ook elkaar op mindere momenten meemaken; hét geheime recept om een antwoord op de vraag te kunnen geven of je wel of niet een goede match bent samen.  

Over de grens 

Wil je het risico dat je bekenden tegenkomt verkleinen? Dan is het misschien slim om wel even de grens over te gaan, net dat stukje verder kan dan net het verschil maken. Een vakantiepark in Duitsland bijvoorbeeld is dan een goede keuze. Daar kun je helemaal in alle anonimiteit even zijn en elkaar echt leren kennen. Omdat jullie elkaar hebben leren kennen op een single reis houden jullie beiden van reizen en avonturen, dat weet je alvast!  

Match tijdens een single reis

Goed bevallen 

Is deze tweede trip, maar dan met z’n tweeën, goed bevallen? Dan is het aan te raden om ook over en weer eens te logeren in elkaars omgeving. In de vertrouwde omgeving is iedereen wéér anders en dat kan behoorlijk het verschil maken. Wacht nog even rustig met het leren kennen van elkaars vrienden en familie, dit kan namelijk voor onnodige druk zorgen. Iets wat een prille relatie niet altijd ten goede komt.  

Kortom; een relatie starten nadat je elkaar hebt leren kennen op vakantie is een heel andere dynamiek dan in het dagelijkse leven. Je hebt elkaar leren kennen in een compleet andere setting, hier komen dan ook direct nieuwe uitdagingen bij kijken. Laat dit echter nooit de reden zijn om niet over te gaan tot het stoppen van de relatie en doe moeite om wel tot dat volgende punt te komen. Je zult zien dat de kans dat het slaagt wanneer je het goed aanpakt zeer groot is. Veel plezier en succes!

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software