Mambo - Flexibel reizen met respect voor de lokale cultuur

Bezoek de website van Mambo

Bij Mambo kun je terecht voor veel verschillende soorten groepsreizen. Zij bieden onder andere jongerenreizen, actieve vakanties, standvakanties, single reizen, wintersport, surfvakanties en zeilvakanties aan. Ook de locaties lopen zeer uiteen, van Costa Rica tot de Franse kust en van Cuba tot Thailand. Bij Mambo vind je altijd een reis welke bij jou past!

De reizen worden aangeboden voor jonge reizigers in de leeftijdscategorie van 17 tot en met 39 jaar. De reizen zijn ingedeeld in vier leeftijdscategorieën zodat je altijd de reis kunt vinden die het best bij je past. Gemiddeld boeken evenveel mannen als vrouwen de reizen. Een grote groep hiervan boekt alleen maar ook vrienden, vriendinnen en stelletjes kunnen bij Mambo een onvergetelijke reis boeken.

Mambo organiseert reizen over de gehele wereld, welke allen hun eigen hun kenmerken hebben. Zo kun je een actieve vakantie tegemoet gaan of juist voor de cultuur en de keuken een bepaald land bezoeken. Met Mambo ga je altijd op reis met mensen die hetzelfde zoeken in een vakantie als jij! Voor welke reis je ook kiest, je kunt altijd uitgaan van spanning, ontspanning, avontuur en natuurlijk veel gezelligheid.

surfcamp Brunotti en O'neill

Wat Mambo onderscheidt van andere aanbieders is dat het programma tijdens de reizen nooit 100% vaststaat. Volgens hen is de kracht van een onvergetelijke reis juist dat er spontane belevenissen en ontmoetingen plaatsvinden. Als reiziger moet je daarvoor uiteraard wel flexibel zijn ingesteld. Openstaan voor andere invloeden en culturen is erg leerzaam en voor veel mensen is dit dan ook de reden om een van de reizen te boeken.

Respect voor de lokale cultuur staat hoog in het vaandel, onder andere onder het mom van duurzaam reizen. Mambo probeert ‘overstromingen’ van toeristen in kwetsbare gebieden te voorkomen en zullen de reizigers vragen zich zoveel mogelijk aan te passen aan de lokale bevolking in plaats van andersom.

Bezoek de website van Mambo

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software