Last minute citytrip: 3 toffe bestemmingen voor singles

Er hoeft helemaal niets mis te zijn met het vrijgezellen leven; zeker niet wanneer je er voldoende van geniet! Voordat je het weet heb je een relatie, en kun je al deze individuele tripjes minder makkelijk maken. Heerlijk toch, de vrijheid om zelf een trip te boeken wanneer jij daar zin in hebt? Ben je nou op zoek naar een leuke last minute citytrip, dan geven we je graag een aantal geweldige bestemmingen; hoef jij alleen nog maar te kiezen!

1. Kopenhagen, Denemarken

Als er een stad is waar je helemaal prima in je uppie naar toe kan, dan is het Kopenhagen wel. Er is genoeg te zien en te doen om je een weekend prima te vermaken; en daarnaast ben je echt niet de enige die deze trip alleen maakt. Hoewel Kopenhagen in de herfst en winter een wat droevige uitstraling kan hebben, is het in de lente en zomer een geweldig fijne locatie. Je kunt er heerlijk wandelen en meteen alle beelden van verschillende sprookjes en legenden bewonderen, genieten van een wijntje aan de kade van Nyhavn, geweldige boottochten maken, heerlijk eten en winkelen en natuurlijk ook Christiania bezoeken. En laten dit nu net allemaal activiteiten zijn die alleen net zo fijn zijn als met z’n tweetjes!

2. Parijs, Frankrijk

Wat is Parijs toch een heerlijke stad. Je kunt hier zonder na te denken uren wandelen en iedere keer wel weer iets nieuws tegenkomen. De sfeervolle straatjes met gezellige boulevards geven je genoeg te zien en te doen; en dan hebben we het nog niet over de vele trekpleisters in Parijs gehad. De inwoners van Parijs zijn ontzettend vriendelijk, en staan altijd wel open voor een praatje of zelfs een tour door hun prachtige stad. Vrienden heb je er zo gemaakt!

3. Lissabon, Portugal

In Portugal is het bijna altijd wel mooi weer, en de hoofdstad Lissabon is een perfecte locatie om allerlei tripjes te maken. Zo kun je er genieten van de vele restaurants en winkeltjes, allerlei mooie gebouwen bewonderen en is het er simpelweg heerlijk wandelen. Deze stad alleen bezoeken is net zo leuk als met zijn tweetjes. Het nachtleven is actief, en er is altijd wel iemand om een praatje mee te maken. Huur ook zeker een scooter om de nabijgelegen stranden en paleizen van Sintra te bewonderen. Ga je liever niet met de scooter? Dan pak je gewoon de trein! Ook buiten Lissabon zelf zijn namelijk tientallen geweldige locaties en gebouwen te bewonderen.

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software