Kies voor een actieve vakantie in Europa: onze top 3

Ben je op zoek naar een volgende vakantie? Misschien heb je dan al wel eens wandelvakantie groepsreizen voorbij zien komen. Dat is niet zo gek: sinds corona zijn we met z’n allen steeds meer gaan wandelen en hebben we de liefde voor wandelen ontdekt. Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om de reisbestemmingen van een wandelvakantie? We geven je graag wat inspiratie! In dit artikel lees je onze top 3.

Ga comfortabel wandelen in de Chablais

Bij deze wandelvakantie in het mooie Frankrijk staat comfort centraal. Je vertrekt iedere dag vanuit hetzelfde comfortabele hotel. Hierdoor hoef je niet iedere dag al je spullen te dragen. Dit is bij veel wandelvakanties namelijk wel de bedoeling, doordat je van hut naar hut trekt. Om deze reis compleet te maken, hebben onze reisgidsen hebben de 5 mooiste wandelingen uitgezocht. Op die manier geniet je optimaal van diverse mooie uitzichten en de natuur, zonder het verlies van comfort.

Rustig wandelen in Noord-Italië

Als je liever in Noord-Italië wilt wandelen, dan is de reis ‘Sentiero Delle Orobie’ een goede keuze! Dit is een huttentrektocht, waarbij je van hut naar hut loopt. Het gebied waar de reis naartoe gaat is een echt wandelparadijs, doordat het hier wild en eenzaam is. Hoewel het fysiek zwaarder is dan bovenstaande reis, slaap je wel comfortabel. Ook kun je genieten van de Italiaanse keuken, waardoor je het (eventuele) zwaardere gedeelte van de dag al snel vergeet!Rustig wandelen in Noord-Italië

Sneeuwwandelen in Frankrijk

Ontdek je graag meer van Frankrijk in de sneeuw? Dan is deze sneeuwwandelvakantie iets voor jou. Tijdens de reis ‘Grand Tour De La Vanois’ wandel je door het oudste nationaal park van Frankrijk. Je overnacht in diverse gezellige berghutten en vanuit 2 van deze hutten maak je een dagtocht. Want, hoewel de dagtochten redelijk pittig zijn als het gaat om hoogtemeters, is het een stuk beter te doen door de lichte rugzak. Onderweg kom je diverse wilde dieren tegen, zoals gemzen, vossen en lammergieren.

Twijfel niet en ga mee!

Klinkt een wandelvakantie je ook als muziek in de oren? Bekijk dan snel alle vertrekdata. Wil je liever een andere soort wandelvakantie of een andere bestemming? Bekijk dan alle wandelvakanties die je bij 360° Explore kunt boeken. Door het diverse aanbod zit er altijd wel een wandelvakantie bij die bij jouw wensen en niveau past. Heb je eerst nog wat vragen? De reisgidsen helpen je graag!

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software