Hier beleef je een top avondje uit in Muscat

Muscat, de hoofdstad van Oman, is niet alleen de grootste metropool van het land, maar ook de beste plek om te genieten van een geweldig nachtleven.

Tussen zijn magnifieke natuurlijke schoonheid en verbluffend architectonisch wonder, kun je hier een perfect avondje uit beleven met je vrienden, partner of zelfs in je uppie!

Terwijl de duisternis in de stad valt, trekken mensen van alle leeftijden naar de vele verschillende bruisende plaatsen die Oman te bieden heeft. Of dit nu een knusse bar, een chique restaurant of een hippe cocktailbar is: ontdek de leukste plekken om in Oman te bezoeken tijdens de avonduurtjes!

Al-Ghazal

Al-Ghazal is een Engelse pub in het Intercontinental Hotel. Met grote schermen waarop verschillende sporten te zien zijn, is het een populaire bar om een biertje te drinken en te genieten van een beetje sport en gezelligheid.

Op het menu staan Engelse gerechten zoals Fish and chips en heerlijke aardappelpuree, wat bijdraagt aan het Britse gevoel van de bar. Er wordt op de meeste avonden bovendien livemuziek gespeeld, en er worden thema-avonden georganiseerd.

Trader Vic's

Deze populaire restaurantketen is tevens te vinden is in Muscat's Intercontinental Hotel. Met de dresscode ‘smart casual’, staat het bekend om zijn kenmerkende cocktails die worden geserveerd in eigenzinnig glaswerk.

Ook is dit de perfecte plek voor liefhebbers van salsamuziek. Er worden namelijk Latijns-Amerikaanse muziek en salsa-avonden georganiseerd voor degenen die wel van een vrolijk dansje houden. Ga jij je vliegticket naar Oman scoren? Check dan dus een koffer in om al je danskleding in te stoppen!

Rock Bottom

Deze populaire nachtclub in Qurum heeft al vele voetjes van de vloer gehaald dankzij de moderne muziek en felle lichten, die ervoor zorgen dat iedereen op de dansvloer wil belanden. Het is een geweldige locatie voor singles die nieuwe mensen willen ontmoeten en de tijd van hun leven willen hebben.

John Barry Bar

De John Barry Bar in het Grand Hyatt staat bekend om zijn nautische thema, gebaseerd op het SS John Barry Ship.

Het menu biedt tapasachtige gerechten die geweldig zijn voor groepen. Daarnaast bieden de gemeenschappelijke tafels je de kans om gesprekken aan te knopen met interessante individuen, wat dit ook tot een geweldige plek voor soloreizigers maakt.

De zitplaatsen buiten kijken bovendien uit op de prachtige Hyatt-tuinen, waardoor een romantische sfeer ontstaat die ideaal is voor koppels.

Lees ook: De beste vakantie ideeën voor vrijgezellen.

Copacabana

Copacabana is een populaire nachtclub, tevens gelegen in het Grand Hyatt Hotel, die zich voornamelijk richt op jonge, energieke mensen.

Een loopbrug met stroboscooplicht leidt je van het hotel naar de club en de 45 meter hoge dansvloer. Muziek is hier eclectisch, variërend van hiphop en blues tot Arabische hits. Houd ook hier rekening met de smart casual dresscode: korte broeken zijn binnen niet toegestaan!

Clubsafari

Club Safari volgt, zoals de naam al aangeeft, een junglethema. Met een resident DJ en een live band die elke avond na 22.00 uur speelt, is het een geweldige plek om te genieten van een drankje, om vervolgens de dansvloer op te gaan. Het spreekt het jongere publiek van Muscat aan en is vooral levendig tijdens de weekenden.

Zoals je ziet kun je je dus uitstekend vermaken in de avonden in Muscat. We raden je aan om vooraf te reserveren als het gaat om restaurants. Sommige nachtclubs vereisen bovendien ook een ticket, welke je soms online kunt aanschaffen. Have fun!

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software