Feestdagen

Heel wat singles zien er een beetje tegenop om feestdagen thuis door te brengen. Zeker wanneer er in jouw familie of vriendenkring geen grootse dingen worden georganiseerd of wanneer je liever niet tussen allemaal koppeltjes zit met Kerst of Nieuwjaar kunnen deze dagen je heel wat kopzorgen geven. Hier is echter geen enkele reden toe want er zijn tal van alternatieven voor singles op de markt. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om feestdagen eens in het buitenland te vieren met een groepje gelijkgestemden? Reizen naar een tropische bestemming en Kerstmis in de zon meemaken in plaats van de koude te trotseren. Een groot aantal bestemmingen liggen op jou en andere singles die van reizen houden te wachten.

Van oud naar nieuw

De meest populaire reizen voor singles tijdens de feestdagen zijn de vakanties die de periode van oud naar nieuw overbruggen. Afhankelijk van je gevoel voor romantiek, het belang dat je hecht aan de gebeurtenis en je voorkeur voor grote massa’s heb je de keuze tussen een luilekkervakantie op het strand en een stedentrip op een bestemming waar de feestvreugde volledig losbarst. Gezien je in groep reist, ben je alvast in goed gezelschap tijdens oudejaarsnacht en dat is natuurlijk het belangrijkste. Jullie genieten van een uitgebreid diner en een lekker glaasje bubbels terwijl jullie elkaar beter leren kennen en volop genieten van de gekozen setting. Daarna kan er volop gefeest worden, maar ook wie liever ingetogen viert, komt zeker aan zijn trekken.

Een zonnige kerst

Niet veel zin in een witte Kerst? Dan kies je toch gewoon voor een reis voor singles tijdens de feestdagen naar een plek waar de zon schijnt. Azië en Zuid-Amerika bijvoorbeeld bieden je een blauwe hemel, zonovergoten stranden en heerlijke lokale gerechten en drankjes. Hier geniet je volop van de kans om culturen te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen terwijl je van je cocktail nipt. Een zalige manier om Kerst te vieren en bovendien ook een onvergetelijke ervaring. Het belangrijkste deel van de feestdag, namelijk het samen zijn met vrienden, is alvast voor je geregeld, want voor je het weet zijn er tal van vriendschappen gesloten met je reisgenoten.

Sportief met de feestdagen

Ben je een sportief type dat de feestdagen graag op een actieve manier doorbrengt, dan is een wintersportreis voor singles je op het lijf geschreven. Trotseer de pistes in Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland of Oostenrijk en breng de feesten door in een gezellige après-ski hut. Overdag sta je op de latten en ’s avonds is er pure gezelligheid met de andere singles die meereizen. Een vakantie die goed is voor je body en mind.

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software