De mooiste treinreizen voor Singles

Reizen is natuurlijk een van de leukste dingen die je maar kunt doen in je vrije tijd als single zijnde. Door de wereld te ontdekken zal je in contact komen met andere mensen en culturen. Ook zal je inzien hoe mooi de natuur eigenlijk kan zijn en hoe blij we mogen zijn dat we zomaar overal heen kunnen gaan. Eén van de meest unieke manieren om de wereld te ontdekken is door een treinreis te maken. Nu zijn er nogal wat bestemmingen te vinden op de wereld. Gelukkig hebben we voor jou een lijstje gemaakt met de mooiste treinreizen die alle singles kunnen maken!

Trans-Siberië Expres

Dit is waarschijnlijk de meest bekende treinreis die je maar kunt maken op de wereld. De reden hiervoor is simpel: het is een adembenemende ervaring! Tijdens deze reis zal je jouw reis beginnen in Moskou, om vervolgens in drie weken tijd uit te komen in China. Onderweg zal je natuurlijk de nodige stops maken, hierdoor kan je op je eigen tempo kennis maken met de verschillende soorten culturen die je onderweg tegen zal komen. Deze reis staat bekend om het feit dat veel singles hiervoor kiezen. Dit maakt het een uitstekende manier om in contact te komen met mensen die hetzelfde denken als jij. Misschien bloeit er wel wat op tijdens jouw internationale trein reis.

Darjeeling Himalayan Railway

India is misschien niet het meest rustige land wat je kunt bezoeken, echter is het wel een van de meest bijzondere landen ter wereld. De hectiek is precies wat India zo bijzonder maakt. Het is een mengelmoes van allerlei verschillende culturen en gewoontes. Tijdens jouw reis via de Darjeeling Himalayan Railway zal je langs alle mooie plekken in India komen. Van het bezoeken van theeplantages tot aan het slenteren door de grote steden. Een reis met de Darjeeling Himalayan Railway staat garant aan het opdoen van allerlei nieuwe inzichten en ervaringen. Ideaal voor de singels die wel eens wat van de wereld willen zien.

The Ghan Express

Australië, het land van de Aboriginals en van de vele woestijnvlaktes. Australië is werkelijk waar een bijzondere en unieke locatie die je kunt bezoeken. Deze route zal je meenemen van Adelaide naar Darwin. Precies, je rijdt dwars door het hart van het land. Deze reis is geschikt voor zowel de ervaren reizigers als voor de beginnelingen. Tijdens de 48-urige reis zal je alle plekken zien je er te vinden zijn in het binnenland van Australië. Wanneer de zon onder is gegaan kan je genieten van de prachtige sterrenhemel.

Reizen als single zijnde is super leuk om te doen. Je zit aan niemand vast, je kunt je eigen planning bepalen en je bent echt de baas over jouw eigen vakantie. Door te kiezen van één van deze reizen of door een andere treinreis te plannen zal je een topvakantie kunnen beleven deze zomer.

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software