De meest romantische bestemmingen voor reizen voor singles

Voor singles die geen zin hebben om alleen op reis te gaan of op zoek zijn naar een nieuwe geliefde zijn er tegenwoordig speciale reizen voor singles. Samen met andere alleenstaanden ga je vrijblijvend op reis naar een leuke bestemming. Single zijn betekend niet dat je geen romantische bestemming kunt bezoeken. Daarom hier de meest romantische bestemmingen voor reizen voor singles binnen Europa.

1. Parijs voor een romantische single reis

Met stip op één staat natuurlijk “la cité de d’amour” Parijs. Met haar gezellig verlichte straten, straatmuzikanten en vele typische restaurantjes leent Parijs zich perfect voor een romantische reis voor singles. Vooral ’s avonds komt de schoonheid van deze wereldstad naar boven wanneer de Eiffeltoren verlicht is en de staatlantaarns gaan branden. Niets is meer romantisch dan een diner voor twee op de verlichte boulevard langs de rivier de Seine.

2. Romantische single reizen in Venetië

Een andere romantische bestemming voor reien voor singles is de waterstad Venetië in Italië. Niets is romantischer dan in een gondel de grachten van Venetië verkennen terwijl de gondelier een lied zingt. Daarnaast heeft Venetië ontelbaar veel kleine en gezellige restaurants en bars. Een bezoek aan het Piazza San Marco kun je natuurlijk niet overslaan tijdens deze reis.

3. Verrassend Romantisch: Single reis Wenen

Een andere, minder bekende, romantische bestemming voor reizen voor singles is Wenen in Oostenrijk. Deze historische stad heeft zeer veel te bieden qua architectuur. Vooral in de winter is het een schitterend gezicht wanneer de stad wordt verlicht door duizenden kleine lampjes. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor romantische dinertjes of andere uitjes.

Genoeg keus dus wanneer je besluit een reis voor singles te ondernemen. Op slechts enkele uren reizen vanuit Nederland kun je al de mooiste steden ontdekken. Laat het feit dat je single bent geen hindernis zijn om die onvergetelijke romantische trip te maken!

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software