De 4 belangrijkste reisaccessoires voor je iPhone

Uren aan het strand liggen of juist prachtige wandelingen maken door de bergen? We zijn er allemaal aan toe: vakantie! Ondanks dat we nu nog even niet weg kunnen is dromen over toekomstige vakantieplannen ook heerlijk. Of je nu op vakantie wilt naar het buitenland of in eigen land blijft, je iPhone is natuurlijk onmisbaar. Je maakt er foto’s en video’s mee, luistert naar muziek of houdt contact met het thuisfront. Tijdens je vakantie is het natuurlijk niet prettig als je iPhone plotseling uitvalt of de camera kwaliteit niet goed blijkt te zijn. Om dit te voorkomen zijn er diverse reisaccessoires te koop. Wij vertellen je graag meer over de belangrijkste reisaccessoires voor je iPhone.

Waterdicht hoesje

Of je nu gaat snorkelen of gaat kajakken, een waterdicht telefoonhoesje is nooit overbodig. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en het zou vervelend zijn als je iPhone waterschade oploopt. Uiteraard zijn de nieuwere iPhones zoals de iPhone 11 waterbestendig, maar kan het altijd gebeuren dat de chip in de iPhone door water beschadigd raakt. Bij beschadiging van de chip biedt Apple helaas geen garantie. Om dit te voorkomen zijn waterbestendige hoesjes een goede oplossing voor op jouw vakantie.

Fotolens

De camera van een iPhone is razend populair. Logisch, want de foto’s zijn van hoge kwaliteit. Maar als je nog meer uit je wilt foto’s halen kun je kiezen voor een speciale lenzenset. Deze speciale iPhone lenzen kan je bovenop je telefoon plaatsen voor nóg mooiere vakantiefoto’s. Je hebt verschillende type lenzen die ieder voor andere doeleinden de beste foto’s opleveren. Kijk dus goed naar waar je de lens voor wilt gebruiken, voordat je deze aanschaft. Koop je een complete lenzenset dan kan dit nog best veel geld kosten, maar wanneer je kiest voor een losse lens kost die vaak maar een paar tientjes.

Statief voor je iPhone

Als toevoeging op een goede lens heb je ook een statief nodig om scherpe vakantiefoto’s te maken. Waarom? Omdat je handen vaak een beetje trillen, waardoor foto’s zonder statief minder scherp ogen. Een statief is natuurlijk niet handig mee te nemen op vakantie omdat ze vaak groot en zwaar zijn. Gelukkig is er tegenwoordig ook klein en licht iPhone statief, waarvan de poten flexibel te bewegen zijn. Hierdoor zit je koffer niet direct vol zit en maak je wel de allerscherpste vakantiefoto’s.

Powerbank

Wanneer je op vakantie bent en je iPhone vaak gebruikt raakt deze ongetwijfeld een keer leeg. Vaak gebeurd dit op een moment dat dit niet uitkomt, bijvoorbeeld wanneer je aan het navigeren bent. Om verzekerd te zijn van een volle batterij is het handig om gebruik te maken van een powerbank. In een powerbank zit een kleine accu waarmee een iPhone minimaal een keer volledig opgeladen kan worden.

Heb je een iPhone waarvan de batterij meer dan 1 keer per dag leeg is? Overweeg dan om een nieuwe iPhone aan te schaffen. Vind je een nieuwe iPhone te duur? Koop dan een refurbished iPhone. Bij een aanbieder als refurbished.be bespaar je al snel 60% op je iPhone. Daarnaast worden alle iPhones van binnen- en buiten uitvoerig gecontroleerd door experts en bieden ze 3 jaar garantie op hun gehele assortiment. Hierdoor kan je zien dat ze volledig achter de kwaliteit van hun refurbished producten staan, en ben je verzekerd van een veilige aankoop.

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software