Breakloose - Relaxte surfvakanties in Zuid-Europa

Let op: Breakloose is Flowtrack geworden. Bezoek de website van Flowtrack.

Toe aan wat tijd voor jezelf in een zonovergoten en relaxte omgeving? Boek dan nu je groepsreis met Breakloose en trek er op uit naar de meest heerlijke stranden met de gezelligste mensen die er zijn. Wij bieden reizen aan naar diverse bestemmingen die allen hun eigen kenmerken hebben. Zij hebben echter één ding gemeen, en dat is gezelligheid!

Op de groepsreizen naar Frankrijk of Spanje kun je genieten van alles wat een zonvakantie zou moeten bieden. Zon, zee en strand! Tijdens de reis kun je surfen op een van de surfcamps of een van de vele strandfeesten bezoeken. Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van surfen en surfvakanties weet Breakloose precies hoe zij de vakantie een onvergetelijke ervaring voor jou kunnen maken. Zonder stress en vooral ongedwongen met veel gezelligheid. Naast surfen kun je tijdens je reis ook kiten.

Bij Breakloose kun je al terecht vanaf 13 jaar. Zij hebben speciale surfkampen voor jongeren tussen de 13 en 15 jaar. De gemiddelde leeftijd van een normaal surf- of kitekamp is echter 20 jaar. De grootste groep van de reizigers is namelijk tussen de 18 en 34 jaar oud. De verdeling tussen mannen en vrouwen is tijdens de reizen gemiddeld genomen 50-50.

Flowtrack Summer

Bekijk alle single jongerenreizen

Wat Breakloose anders maakt dan andere aanbieders is dat zij in samenwerking met hun reizigers nieuwe concepten kunnen maken. Wanneer jij een goed idee hebt voor een groepsreis voor 20 personen of meer, bouwen zij dit heel graag samen met jou verder uit. Zo zijn zij ervan verzekerd dat de reizen meegaan met de tijd en blijven voldoen aan de eisen en wensen van de reizigers.

Breakloose is hét adres voor een ontspannen en vrije groepsvakantie met leeftijdsgenoten. Lekker heel de dag zonnen of surfen tot het donker wordt, relaxen en plezier staan tijdens onze vakanties op de bovenste plaats. The summer is yours!

Let op: Breakloose is Flowtrack geworden. Bezoek de website van Flowtrack.

Sitemap Blogs
© 2024 — single-reizen.be — development by Harris Software